follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Foraje » Judetul SATU MARE
  home     Foraje   Judetul SATU MARE

Foraje Satu Mare

Obtineti cel mai bun pret pentru foraje completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
foraje maramures, foraje salaj, foraje bihor, foraje satu mare, foraje romania, foraje adancime mare, foraje adancime medie, foraje adancime mica, foraje adancime mare, foraje de adancime, foraje verticale pentru apa, foraje pentru apa, foraje verticale, foraje, foraje fantani, foraje puturi apa (Satu Mare, SATU-MARE)
Sc Firma cu capital integral privat infiintata in anul 1991 executa foraje verticale pentru apa de adancime mica, medie si mare si desnisipaje(care au rolul de a curata putul si de ai reface debitul normal). ne desfasuram activitatea in zona de n-v a romaniei, in judetele satu mare, bihor, salaj si maramures. nu ne trimiteti mesaj folosind formuralul de contact de pe site-ul afacerist..
0728 *** ***Click aici!
foraje mica adancime, foraje mare adancime, foraje mica adancime satu mare, foraje mare adancime satu mare (Satu Mare, SATU-MARE)
S.c. pbv&ion s.r.l satu mare este o firmã specializatã în foraje hidrogeologice ,cu dotare tehnicã de ultima generatie. firma este condusa de un grup de oameni ,care sunt mereu in contact cu specialisti la nivel international in domeniul forajelor si sunt la curent cu noile tecnologii in acest domeniu. dotarea tehnicã a firmei cuprinde instalatii de ultima generatie italiene,radiocomandate de la distanta asistate..
0730 *** ***Click aici!
foraje prin percutie, foraje puturi, foraje puturi apa (Satu Mare, SATU-MARE)
Infiintata in anul 1994, m-termic s.r.l satu mare executa urmatoarele tipuri de lucrari: subtraversari de drum si terasamente de cale ferata cu diametre cuprinse intre 0-800 mm, foraje puturi apa 0-20m, deznisipari puturi. firma este autorizata de afer bucuresti ca furnizor feroviar pentru subtraversari prin foraj orizontal de terasamente cai ferate. in speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati...
0261 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie