follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Foraje » Judetul SIBIU
  home     Foraje   Judetul SIBIU

Foraje Sibiu

Obtineti cel mai bun pret pentru foraje completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
foraje apa potabila, foraje hidrogeologice, forari puturi apa, foraje geotehnice, foraje orizontale, forari fantani, foraje puturi mica adancime, foraje puturi mare adancime, foraje fantani apa, foraje fantani, foraje puturi, forari puturi, foraje pompe caldura, foraje puturi sibiu, foraje sibiu, foraje puturi apa (Sibiu, SIBIU)
Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care..
0730 *** ***Click aici!
foraje de control, foraje sibiu (Sibiu, SIBIU)
Sunt specializat si autorizat ca persoana fizica in elaborarea de studii geotehnice pentru orice tip de proiect propus in faza puz, pud, pug, dtac, pt, sf, etc, expertizari geo la constructii, foraje de controp si monitorizare, prelevare probe si analize in laborator, etc. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0742 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie