follow Catalog firme » Constructii imobiliare » Foraje
  home     Constructii imobiliare   Foraje

Foraje

Obtineti cel mai bun pret pentru foraje completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
forari orizontale timisoara, forari puturi apa timisoara, foraje puturi timisoara, foraje timisoara, foraje puturi apa timisoara, forari orizontale, forari de adancime (TIMIS)
0720 *** ***Click aici!
foraje de urmarire, foraje cu sondeze, foraje in subteran, foraje hidrogeologice, foraje de suprafata, foraje, foraje caras severin (CARAS-SEVERIN)
Sc additiv forex srl caransebes este una din societatile economice din partea de sud-vest a tarii cu un potential complex in..
0255 *** ***Click aici!
foraje puturi apa, foraje slobozia, foraje ialomita, foraje puturi adancime, foraje puturi, foraje puturi ialomita, foraje puturi slobozia (IALOMITA)
Activitati : foraje puturi cu tubulatura din pvc, pe care se monteaza filtre si decantor. Folosim utilaje cu gabarit redus, omologate...
0722 *** ***Click aici!
foraje timisoara, foraje subtraversare drumuri, foraje subtraversare sosele, foraje dirijabile de subtraversare, foraje dirijabile, foraje de subtraversare, foraje timis (TIMIS)
Societatea noastra executa pozari de conducte impreuna cu lucrarile auxiliare aferente fara a fi necesara saparea unei gropi. prestatiile noastre: montarea..
0761 *** ***Click aici!
foraje pompe de caldura, foraje epuisment, foraje puturi bucuresti, foraje puturi ilfov, foraje puturi apa, foraje puturi (BUCURESTI)
Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime. folosind tehnologie de ultima generatie, va putem..
0723 *** ***Click aici!
foraje geotehnice speciale, foraje puturi, foraje puturi apa, foraje suceava, foraje apa, foraje geotehnice (SUCEAVA)
Executam: foraje apa(diametru 150-400mm adancimea max 30m), micropiloti, studii geotehnice; gauri pentru stalpi (retele energetice, telefonie, linii de contact electrice pentru..
0746 *** ***Click aici!
foraje alimentare cu apa, foraje puturi apa, forari puturi, foraje maramures, foraje pututi, foraje puturi de apa (MARAMURES)
Executam foraje pentru puturi de apa, micropiloti, subtraversari. experienta de 5 ani in foraje pentru puturi de apa, cu personal calificat..
0771 *** ***Click aici!
foraje puturi apa, foraje puturi, foraje verticale, foraje orizontale, foraje prahova (PRAHOVA)
Executa constructii civile si industriale si intocmeste planuri de evacuare in caz de urgenta, reparatii macarale si utilaje de ridicat, executie..
0244 *** ***Click aici!
foraje mica adancime, foraje mare adancime, foraje mica adancime satu mare, foraje mare adancime satu mare (SATU-MARE)
S.c. pbv&ion s.r.l satu mare este o firmã specializatã în foraje hidrogeologice ,cu dotare tehnicã de ultima generatie. firma este condusa..
0730 *** ***Click aici!
foraje de adancime oradea, foraje, foraje de adancime, foraje puturi (BIHOR)
SC BISONSOL SRL a fost infiintata in februarie 2007 cu rolul determinat de a veni in ajutorul persoanelor fizice si juridice..
(+4) *** ***Click aici!
foraje focsani, foraje medie adancime, foraje vrancea, foraje mica adancime (VRANCEA)
S.c. hidro construct s.r.l. este o societate romana cu capital privat, cu o experienta de 20 de ani. fondata in anul..
0237 *** ***Click aici!
foraje fantani, foraje apa, foraje puturi apa (ILFOV)
In calitate de producator si importator de echipamente pentru tratarea apelor, C&V Water Control elaboreaza si dezvolta tehnologii pentru potabilizarea si..
0374 *** ***Click aici!
foraje prin percutie, foraje puturi, foraje puturi apa (SATU-MARE)
Infiintata in anul 1994, m-termic s.r.l satu mare executa urmatoarele tipuri de lucrari: subtraversari de drum si terasamente de cale ferata..
0261 *** ***Click aici!
foraje, foraje geotehnice (BUCURESTI)
Realizam studii geotehnice pentru constructii de orice fel, executam foraje geotehnice, geologice, pentru alimentare cu apa. Echipam forajele geotehnice si geologice..
0745 *** ***Click aici!
foraje mures, foraje orizontale (MURES)
Sc cala sa ofera tuturor constructorilor solutii prin folosirea tehnologiilor no-dig: subtraversari de drumuri, cai ferate, rauri, foraj orizontal dirijat, reabilitari..
0265 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie